Blogging tips


dilluns, 1 de juny del 2015

Monogràfic Barcelona Summer Bag


Aquest Nadal passat em van fer un encàrrec que no havia fet mai i que vaig trobar fantàstic: volien regalar una estona per passar juntes les dones de la família, i no fent qualsevol cosa, sinó per passar-la cosint! Trobo que és un regal molt original, no us sembla? Així que després d'uns quants e-mails vam quedar que faríem un monogràfic de la Barcelona Summer Bag. Van escollir les teles i les lonetes, i jo els hi vaig preparar el kit. I en un matí, cadascuna se’n va anar amb el seu bolso cap a casa! I la bona estona que vam passar, no us ho podeu ni imaginar! Així que millor mireu les fotos i ho veureu vosaltres mateixos :)
Last Christmas I received a request that I hadn’t ever done before and I found it a great idea: she wanted to give some time to the women of the family to spend together, and not just doing anything, but sewing! Probably the most original gift I ever heard, don’t you think? So after a few emails we agreed to do a Barcelona Summer Bag monograph. They chose the fabrics and the canvas color and I prepared the kit with all the materials and the pattern. And in one morning, each one went with their handbags home! We spent such a great time sewing that morning! So you better take a look at the photos and you'll see it by yourself :)



Cadascuna tenia el seu kit a punt, personalitzat amb les teles que havia escollit, la cremallera, les nanses i el patró.
Each one had her own kit ready, personalized with the fabrics that they had chosen, the zipper, handles and pattern.


  
Després d’un cafè, ens posem mans a l’agulla!
After the coffee, we started to work!



I al cap de quatre hores, voilà!
And after four hours, voilà!



Tres noves Barcelona Summer Bag ja deuen estar voltant pel carrer a hores d’ara! :D Moltes gràcies Elsa per contactar amb mi i deixar-me passar una estona tant divertida amb vosaltres, noies!
Three new Barcelona Summer Bag must be around the city right now! :D Elsa, Thank you for contacting me and letting me to share so much fun with you, girls!


Ja fa un any que vaig publicar aquest patró gratuït, escrit en tres idiomes diferents, i no hi ha hagut ni un sol dia que alguna de vosaltres no se l’hagi descarregat. En total ja hi ha més de 2500 descarregues arreu! I cada dia em sorprèn més totes les coses positives que sorgeixen quan compartim amb els altres :) 
He actualitzat el patró, que hi havia una mida del cordill que no estava bé, així que ja us el podeu descarregar de nou AQUÍ!
It's been a year since I published this free pattern, written in three different languages, and there hasn’t been a single day that any of you have downloaded it. There are already over 2500 downloads all around the world! And every day I'm more surprised for all the positive things that you can get when you share with others :) 
I’ve upgraded the pattern, because a length of th lace was not right, so you can download it again HERE!



Si voleu organitzar un monogràfic “craftero” amb amigues o família, no dubteu en contactar amb mi a aikamaku@gmail.com. Ens ho passarem pipa!!
If you want to organize a crafty monograph with friends or family, please contact me at aikamaku@gmail.com. We’re going to have a lot of fun!!


4 comentaris :

  1. Què bonica la bossa! però sobretot m'encanta la idea de fer una quedada amb amigues i/o família per cosir juntes... fa un temps vaig fer un monografic de màquina de cosir i vaig xalar molt... i no coneixia ningúo sigui que en família ha de ser la pera! Una abraçada
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mabel! Jo crec que quan ens reunim unes quants ments creadores i fem coses que ens venen de la inspiració, no en pot sortir res dolent! Així que sempre es passen bones estones quan es fan coses d'aquestes. I si a sobre marxes a casa amb alguna cosa feta per tu, encara millor! :D

      Elimina
  2. Es nota que no vau patir gens ni mica, jajaja!

    ResponElimina
  3. Quina gran idea!!! És un regal perfecte per passar una estona entretingudes en bona companyia :)) Les bolses són xulíssimes! Petons

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...