Blogging tips


divendres, 23 d’octubre del 2015

Newborn gifts


És cert que la majoria de coses que cuso són per a nens i sobretot per a bebès. Normalment acudiu a mi quan heu de fer un regal a uns amics o familiars per que han tingut un fill. D’entre totes les coses que faig, les més recorregudes són el pitet i la bosseta de berenar personalitzades, ja que són de les coses que més utilitzades per els menuts (i que els pares més agraeixen!). El conjunt que us ensenyo avui és un exemple d’aquests, i en concret va anar a parar a Escòcia! :)
It is true that I usually sew things for kids, especially babies. You usually come to me when you have to do a gift to friends or family that have had a child. Above all the things I make, the most usually asked are the bib and the personalized all-purpose bag, probably because are objects often used for children (and parents are really grateful with them!). The set that I show you today it’s an example of this, and this in particular went to Scotland! :)






Com que els pares es dediquen a les noves tecnologies, la tela dels robots hi anava que ni pintada! Com és habitual, vaig cosir-hi les lletres amb punt de festó. En aquest cas el que vaig fer va ser cosir-hi el nom sencer a la bossa i el diminutiu amb el que anomenen afectuosament a la nena, en el pitet.
Because parents work with new technologies, I though that this fabric with robots was perfect. As usual, I sew the letters using a blanket stitch. And in this case, what I did was to sew the full name in the bag and the short and amorous name in bib.




Què us sembla el resultat final? Espero que l’Alicja l’hagi fet servir molt! :)
What do you think of the result? I hope that Alicja has used the lot! :)



1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...